Modell és hastáncos is van Alekosz háremhölgyei között - képek

Vágólapra másolva!
Miután az RTL Klub olyan ajánlatot tett, amelyet nem utasíthatott vissza, a Való Világ 4 győztese rábólintott a felkérésre, így május 10-től új reality indul a csatornán. Nézze meg a lányokat, asszonyokat!
Vágólapra másolva!

Bár egy vereség után könnyebb lett volna motiválni, Alekosz a VV4 (és 12 millió forint, egy lakás és egy autó) megnyerése után sem mondott nemet az RTL Klubnak, így többmilliós gázsiért elvállalta a Szerelem legfölsőbb szinteken című napi párkereső valóságshow-t, amelyben tizenhat nő közül kell kiválasztania egyet, akivel komolyabb kapcsolatot is el tud képzelni (a kreatív producerrel készített anyagunkat itt olvashatja).

rtl klub, sajtóklub

Nézze meg a tizenhat lányt, asszonyt: klikk a fotóra!

A jelentkezők közt 19 éves a legfiatalabb, 44 a legidősebb. A képen látható Anita 30 éves, beszerzési asszisztensként dolgozik, de lesz a mezőnyben üzletkötő, szakács, modell, tanuló, festőművész, értékesítési ügyintéző (aki egyben hastáncos is), kozmetikus és pincérnő - de realityről lévén szó nem lenne meglepő, ha a harmadik adás után kiderülne, hogy valamelyikük megfordult a szexiparban is.

Ajánlat: Problémás villalakók, akikkel durva lenne a VV5