Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Kihagynak pár karaktert a Trónok harca folytatásából

Vágólapra másolva!
A Királyok csatája című könyvet dolgozza fel az HBO-féle Trónok harca második évadja, amelyből kimarad pár mellékszereplő.
Vágólapra másolva!

A Királyok csatája című könyvet dolgozza fel az HBO sorozata, a Trónok harca második évadja: a producerek, David Benioff és Dan Weiss arról meséltek a Sirius Satellite Radiónak, hogy kimarad pár mellékszereplő a második kötetből, mert inkább a fő karakterekre fókuszálnak. A jelenleg épp Belfastban ötletelő tévések szerint elegendő időt kell arra szánni, hogy a fontos figurák sztorijait elmeséljék, így lesznek olyan sztorik, mellékszereplők, akik teljesen kimaradnak a sorozatból. Benioff szerint fölösleges lenne harminc másodpercekre behozni újabb figurákat, amikor a központi karakterek az érdekesebbek.

hbo

A tűz és jég dala (A Song of Ice and Fire) George R. R. Martin amerikai író díjnyertes fantasy regénysorozata. Martin 1991-ben kezdte írni a sorozatot, melynek első részét 1996-ban adták ki, a második évadot áprilisban már berendelte az HBO.

A Daenerys hercegnőt játszó Emilia Clarke-kal készített interjúnkat itt, Sean Beannel készül anyagunkat itt olvashatja, itt pedig megtudhatja, mit gondol az író a tévés feldolgozásról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről