Boksszal edzi versenyzőjét az X-Faktor mentora

Vágólapra másolva!
Malek Miklós a múlt héten még csak fallabdázni vitte Kocsis Tibort, de a rock tematikájú adás előtt már keményebb eszközökhöz folyamodott.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor huszonöt év feletti versenyzőinek mentora, Malek Miklós sajátos módszert talált ki, hogy túlságosan udvarias védencéből, Kocsis Tiborból kihozza az állatot. A fiút a múlt héten squasholni vitte, hátha az bepöccen a versengéstől - ami végül meg is történt, így az élő adásra választott Queen-slágert, a Somebody To Love-ot is sikerült erőteljesen előadnia.

Forrás: RTL Klub

A tehetségkutató műsor október 29-ei adásában a versenyzőknek kifejezetten rockdalokkal kell fellépniük, így Malek most sem bízhatta a véletlenre a felkészítést: "A múltkori fallabdázás nagyon jól sikerült, azt gondoltam, itt az ideje valami keményebb sportnak - a múlt héten ugyanis már elindult Tiborban az adrenalin, de most még jobban el kell engednie magát. Elvittem bokszolni egy kicsit, de persze nem egymás ellen küzdöttünk. Azt akartam, hogy érezze, hogyan tör fel benne a tesztoszteron, amire a színpadon is nagy szüksége van" - mondja az [origo]-nak a mentor, aki egyébként három éve maga is kick-boxol.

Forrás: RTL Klub

"Tibor nagyon kordában tartja az érzelmeit, roppant udvarias és kedves, ami viszont a rockban nem feltétlenül jó, ott azért el kell néha vetni a sulykot" - teszi hozzá. Másik, még bent maradt versenyzőjének, Tarány Tamásnak ellenben nincs szüksége efféle tréningre: "Tominak a rock hazai pálya. Ő már készen áll arra, hogy szombaton széttépje a színpadot" - fogalmaz Malek.