Larry Hagman eladja Jockey Ewing csizmáját

Vágólapra másolva!
Jockey Ewing egykori alakítója, Larry Hagman eladja a birtokát, és vele együtt számos, a Dallas-hoz kapcsolódó relikviát. 
Vágólapra másolva!

A Dallas egykori vezető színésze, a hetvenkilenc éves Larry Hagman - akit a sorozat új változatában is láthatunk majd - úgy döntött, hogy eladja dél-kaliforniai birtokát, és egy kisebb házba költözik Los Angeles környékén. Az ingatlannal együtt számos olyan tárgytól is megválik, amely még a Dallas forgatásáról maradt nála: az érdeklődők monogramos cowboycsizmákat, eredeti forgatókönyveket vásárolhatnak, melyek irányára száz és kétezer dollár között mozog - a relikviákat május 23. és június 4. között mutatja be a Julien's aukciósház.

Az árverés nemcsak a rajongók számára lehet érdekes, hanem a gyűjtőknek is: Jockey egyik kalapja például a legnagyobb amerikai múzeumhálózat, a Smithsonian tulajdonában van - amely amúgy is előszeretettel gyűjti a popkultúra termékeit. Larry Hagman a Reutersnek elmondta, legkevésbé a cowboycsizmák fognak neki hiányozni: "A legkényelmetlenebb viselet, amelyet közlekedésre feltaláltak, mivel nem járásra, hanem lovaglásra tervezték. Nyolcvanéves leszek szeptemberben, szeretnék már kényelmesebb cipőt hordani" - fogalmazott.