Egy órával az X-Faktor előtt még sírt Zámbó Krisztián

Vágólapra másolva!
Király L. Norbi előtt még meg tudott nyílni, amúgy sokszor nem merte elmondani, mi dolgozik benne - vallotta kiesése után Zámbó Jimmy fia, aki a szombat esti kiesésével hatodik lett az idei X-Faktor-ban. Mint mondta, a sok kritika kikészítette idegileg.
Vágólapra másolva!

Hatodikként végzett az X-Faktor-ban Zámbó Krisztián, aki Stone-nal párbajozott, de végül kiesett. A három férfi mentor ellene szavazott, de saját felkészítője, Keresztes Ildikó is úgy nyilatkozott az adás után, hogy ő is Jimmy fiát küldte volna haza. "A sok kritika annyira rossz volt és fárasztó, hogy az önbizalmam kezdett hanyatlani. Nehéz úgy teljesíteni, ha azt hallod, hogy 'szégyent hozol apádra', ugyanis ezt mondták az emberek. Volt olyan, hogy a műsor előtt egy órával még sírtam, de a Jóisten sem mondta volna ezt meg, mert kiálltam, és elénekeltem egy dalt, ami boldogságról, a hepiről szól" - magyarázta ifjabb Zámbó az RTL-es Sztárchaten.

"Valahogy mindig összeszedtem magam, a stábtagok nagyon bíztak bennem. Volt, hogy egy szerkesztő lejött hozzám, hogy erőt adjon, mert hallott a próbán, ahol minden jól ment. Minden műsorban egyre dühösebb lettem, nem értettem, mi a franc történt velem, miért nem tudom ugyanazt nyújtani, mint a próbákon" - magyarázta.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Volt ellenfele, az 52 éves Stone már három párbajt nyert, ilyen nemigen volt még itthon. "Szerintem nagyon jó gyerek, nagyon ügyes, még az ő vérnyomásával is. Hihetetlenül végigharcolta az egészet. Nem mondom, hogy nem voltam jobb, és szerettem volna kiütni a cipőjéből - de nem úgy. Ő egy különleges pali, szerettem volna az ő helyében lenni" - elemezte párbajellenfelét.

Mint mondta, a hatodik hely számára már nagyon jó dolog, mert nem a pénzért volt benn, hanem az elismerésért küzdött, arra vágyott, hogy dicsérjék a mentorok. "Nagyon kemény dolog az X-Faktor, nem tudja senki, mi működik a kulisszák mögött. De mi ezt választottuk, és az életem fontos része lett. Amikor kijöttem a színpadról, utána vannak az interjúk, jön a Fókusz, satöbbi, és ilyenkor mondaná az ember feszülten, amit szeretne, de vissza kell fognia magát" - emlékezett, hozzátéve, ha Király L. Norbi jött a kamerával, akkor mindig a legőszintébb énjét adta.

Fotó: Szabó Balázs [origo]

Zámbó különös keretbe foglalta RTL-es pályafutását, ugyanis a Bukott diák-kal nyitott, majd az Még nem veszíthetek-kel zárt, azaz híres apja két nagy slágerét elénekelhette - annak ellenére, hogy fordított sorrendben stílszerűbb lett volna. Sok kritikát kapott, de boldogan tudta abbahagyni, mit mondta, mert az Még nem veszíthetek-et úgy tudta előadni a végén, ahogy szerette volna. Testvére legutóbb 50 ezres telefonszámlát kapott - de ez sem volt elég, kiesett.