Az összes mentort lecserélheti az RTL Klub

x-faktor
Vágólapra másolva!
Malek Miklós biztosan távozik a hazai X-Faktor-ból, de a másik három mentornak sem biztos a helye. Sőt, akár komplett sorcsere is szóba jöhet.
Vágólapra másolva!

Malek Miklós megvárta a finálét, majd a Cool TV-n bejelentette, hogy a negyedik évadtól ő már nem vesz részt az X-Faktor-ban. A helyére ugyanakkor sokan beülnének, a lehetséges utódokról két nap alatt 14 ezer olvasó szavazott az [origo] tévérovatában.

Kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója ennél többet is mondott: "Nem csak arra vonatkozik majd a mentorokkal kapcsolatos bejelentésünk, hogy ki ül Malek Miklós helyére, ennél többről lesz szó. Ő azt mondta, hogy múlt nyáron eldöntötte, hogy kilép - ha ezt mondja, akkor ez így is van, sőt nem is csodálom, hogy így gondolta, hiszen a nemzetközi tapasztalat is az, hogy nem nagyon szokás változatlanul hagyni három évnél tovább egy mentorcsapatot. Nem mondom, hogy négy cserénk lesz, de az sincs kizárva" - fejtegette.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Rákérdeztünk, hogy elképzelhetőnek tartja-e a két női mentoros felállást. "Semmit nem tartok kizárnak, csak azt, hogy ne változzon semmi. Elárulom, hogy az idei sorozat indulása előtt is felmerült sok ötlet a mentorok cseréjével kapcsolatban, de végül az a határozott döntésünk volt, hogy 2012-re nem változtatunk. Nagyon elégedettek vagyunk velük, de már nyáron is azt gondoltuk, hogy legközelebb változás lesz a csapat összetételében, ugyanis ez egy tévéműsor, és annak bizonyos elemeinek van egy életciklusa, amit figyelembe kell venni, hogy a show mindig érdekes tudjon maradni" - tette hozzá.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Kolosi elárulta, hogy az RTL-nél minden felkérés egy szezonra szól, tehát nem három évadra írtak alá Gesztiékkel, hanem mindig csak az aktuális sorozatra szerződtek velük. Hogy ki lehet befutó a listáról? "Azért sem lenne értelme személyekről beszélni, mert ez még nagyon korai, hosszú menet volt, pihen a stáb is. Ráadásul a mentorok közt meg kell lennie a kémiának, ami az egész dolognak a lelke, tehát nem elég, ha valaki elismert zenei producer, népszerű énekes. A megfelelő mentor, mentorok megtalálása, az egymás közti interakciók ellenőrzése, komoly, hosszadalmas feladat" - vázolta az RTL Klub programigazgatója.

Ön kit látna a műsorban?