Visszahozza egykori sikerműsorát az RTL Klub

Celeb vagyok, ments ki innen
Vágólapra másolva!
A Celeb vagyok, ments ki innen! szép nézettséggel ment, folytatni akarták már korábban is, de a válság közbeszólt. Most múlni látszik, úgyhogy ősszel megint mennek a hazai médiaszemélyiségek senyvedni az esőerdőbe.
Vágólapra másolva!

Újra lesz Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon, 2014 őszén. A reality 2008 őszén ment, a nézők nagyon szerették, mert a hírességeket, előadóművészeket, tévéseket kivette komfortzónájából, és elhelyezte őket Argentína északi részén, közel a brazil határhoz, egy dzsungel tisztására, és ott kellett élniük heteket, sokat nélkülözve. Csapatokba verődve igyekeztek feladatokat megoldani, a jutalom általában étel, édesség volt.

Celeb vagyok, ments ki innen Forrás: RTL

A műsort Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Lilu vezették, előbbi az Origo kérdésére elmondta, hogy még korai arról beszélni, kiviszi majd az új szériát. Balázs dolga annyiban nehezebb, hogy másfél-két hónapra el kellene szakadnia a Morning Show-tól (akárcsak Vadonnak, ha ő menne párnak). Kettejüknek mindenesetre jól állt egykor ez a valóságshow, itt lehetett szívatni a celebeket, élcelődni a jobb módhoz szokott popénekesek és képernyősök temporális nyomorúságán.

Egy ilyen reality sok pénzbe, sok százmillió forintba kerül, azért nem indított újabb évadokat az RTL, mert a médiapiacot is megrengette a válság. Most valamivel optimistább a tévés piac, így belevág a tévétársaság.

Két széria ment le eddig, a második végét már 2 millió 300 ezer tévéző figyelte (ilyen számokat már csak az X-Faktor szállít, nagy szerencsével, de leginkább már az sem). Az első menetben ott volt Falusi Mariann Horváth Éva, Benkő Dániel, Dér Heni, Gáspár Győző, Soma, Zentai Márk, Bárdosi Sándor, Czene Attila és Szabó Patrícia. A második széria szereplői Keleti Andrea, Szőke András, Rippel Ferenc, Delhusa Gjon, Fekete Pákó, Kinter Oszkár, Tóth Gabi, Janics Natasa, Steiner Kristóf, Zimány Linda és Sütő Enikő voltak.