Bárdos András a dilinyós Pákó miatt feszeng

Bárdos András
Vágólapra másolva!
Ciki, ha tíz fehér kiröhög egy félnótás feketét? És mi van Aleskával?
Vágólapra másolva!

Ahogy az várható volt, az RTL Klub elküldte régi bohócát, Fekete Pákót a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ba, Dél-Afrikába. Pákó nagy kunsztja, hogy – folyamatos, bárgyú vigyorgás mellett – soha nem ért semmit, de az ő hebegését, dadogását sem könnyű követni, ez számos kínos-komikus szituációt teremt, számára ez hozott médiakarriert.

Bárdos András Forrás: VolgyiAttila.hu

Bárdos András lehetőséget kapott, hogy blogot írjon a dél-afrikai erdei tisztáson zajló eseményekről, ebből tudjuk, hogy a jövevény érkezésének nem tudott felhőtlenül örülni. „Na, tegnap lecsapott ránk az ég, zuhog, szakad, ömlik az eső és még ráadásként megkaptuk Fekete Pákót. Nem találkoztam korábban a fiatalemberrel, de tudom, hogy gátlástalan szófosó gép, aki ha kell, azt énekli, hogy 'add ide a didit', ha kell heil hitlerezik és nyilvánvaló, hogy egyikről sem tudja, kicsoda. Ártalmatlan lélek, nem is zavarna különösképpen, de az – mint meggyőződéses antirasszistát – mégiscsak zavar kissé, hogy tíz többé-kevésbé normális fehér, körbe áll, és körberöhög egy fekete bőrű dilinyóst. Berzenkedem ettől" – írta.

Aleska Diamond Forrás: VolgyiAttila.hu

A Hír24 arca a lokális rendszert is elemezte, szerinte a volt pornós Aleska Diamond lényegesen kedvesebb és jobb jellemű ember, mint Baukó Éva: „A társaság többsége, Kriszta, Aleska, Cooky, Andi talán még Krisztián is, kiállt a normális élet, az együttműködés mellett. Visszautasította a parancsolgatást, mint modellt, és ahogy kell, elcsapta a rossz főnököt. Elcsapta a rosszat, visszahozta a jót, Pars Krisztián javaslata nyomán újra Aleska Diamond az első, az egyenlők közt! Groteszk pillanat, de örömteli. (...) Éva kitaszított lett, és mint egy kis Napóleon, sértetten elvonult a szigetre. Száműzte őt a népakarat, de ez a sziget nem Elba szigete és Baukó Éva nem Napóleon, estére már vissza is térhetett. És hozta vissza magával mindazt, amiben hisz és amit képvisel, a szolgalelkűséget, az értelmetlen indulatot, az eltökélt és tántoríthatatlan céltalanságot. És kezdődik minden elölről."