Még egy magyar sorozat Dobó Katával

Dobó Kata
Vágólapra másolva!
A Csak színház és más semmi is kapott még egy évadot, a stáb már megkezdte a forgatást - újra együtt Dobó Kata, Schell Judit és Csányi Sándor.
Vágólapra másolva!

A sorozat a moziban sikeres Csak szex és más semmi vonalán halad, a főszereplők Csányi Sándor és Schell Judit, de a második évadvan Dobó Kata is feltűnik majd. A színészek sok év után dolgoznak újra együtt, Dobó Kata posztolt is egy közös fotót az oldalára.

"Déjá vu...Újra együtt Schell Judittal és Csányi Sándorral. A Csak színház és más semmi forgatásán. Semmit sem változtunk" - írja. A színésznő több magyar sorozatban is feltűnik majd, ott lesz a Válótársak és az Egynyári kaland folytatásában is - munkáiról itt mesélt hosszabban az Origónak.

Dobó Kata is ott lesz a folytatásban Forrás: Dobó Kata / Facebook

A Csak szex és más semmi-t több mint tíz éve forgatták együtt, akkor így néztek ki:

A színésznők a Csak szex és más semmi-ben Forrás: Port.hu
Csányi Sándor és Schell Judit a filmben Forrás: Port.hu

A Csak színház és más semmi első évadja a színház világába kalauzolta a nézőket, a történet egy színházi bemutatót ölelt át az olvasópróbától a premierig. A két főszereplő mellett feltűnt Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán, főként a budapesti Thália Színházban forgattak.