A végtelenségig húzzák a Grace klinikát

Grace klinika
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub a január 19-i adásnapon folytatja a Grace kliniká-t, indul a kilencedik évad – miközben az amerikaiak már azt várják, hogy folytatódjon a tizenkettedik szezon. Mire számítsunk még a sorozatban? Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet! 
Vágólapra másolva!

A kilencedik szezonjával folytatódik itthon a Grace klinika, az RTL Klub a január 19-i adásnapon – gyakorlatilag már január 20-án, 0.10-kor – küldi képernyőre az évadnyitó epizódot. A mostani részek jobbára a korábbi repülőgép-baleset következményeivel foglalkoznak, Lexie meghalt, mások megsérültek, a többiek ezt próbálják feldolgozni.

Ellen Pompeo még kitart Forrás: RTL

A kilencedik évad az Egyesült Államokban már 2013-ban véget ért, februárban – a téli szünet után – már a tizenkettedik szezon folytatódik, történik még a sorozatban egy s más. A legmegrázóbb haláleset a magyar nézőknek még hátra van, Patrick Dempsey ugyanis kiszállt, karaktere, Derek Shepherd pedig egy autóbalesetben életét vesztette.

Meredith Grey meggyászolta, az őt alakító Ellen Pompeo még kitart a sorozatban, mellette az alapszereplők közül Justin Chambers, Chandra Wilson és James Pickens Jr. viszi még tovább a karakterét a tizenkettedik évadban is. Távozott például Sandra Oh is, az általa játszott Cristina Yang a tizedik szezon végén lépett le Zürichbe.

Derek Shepherd meg fog halni Forrás: ABC

A tizenkettedik évad a kilencedik résszel, Denzel Washington rendezésével tér vissza az Egyesült Államokban, Jackson és April kapcsolata már háttérbe szorul, Meredith viszont továbbra is központi karakter marad – ezúttal súlyos sérüléseket szerez, miután egy beteg megtámadta.