Szétszéledt az Így jártam anyátokkal csapata - ki merre jár?

Így jártam anyátokkal
Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal kétségkívül Neil Patrick Harris karrierjét dobta meg a legjobban, a többiek sem tűntek el azonban nyomtalanul. Ted Mosbyt, vagyis Josh Radnort jelenleg egy polgárháborús drámában láthatjuk, a Robint alakító Cobie Smulders a Jack Reacher folytatásában közreműködik, Alyson Hannigan (Lily) és Jason Segel (Marshall) sem maradt munka nélkül.
Vágólapra másolva!

A napokban volt hír, hogy az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris megismétli Jim Carrey egykori szerepét, Olaf bácsit fogja játszani A balszerencse áradása című ifjúsági regényfolyam újabb, tévés feldolgozásában. A színész amúgy sem panaszkodhat a munka hiányára, játszott a Holtodiglan-ban, vendégszerepelt az Amerikai Horror Story-ban, tavaly rábízták az Oscar-gálát, és még saját varietéműsort is kapott Best Time Ever with Neil Patrick Harris címmel – igaz, ezt hamar el is kaszálták.

Nem panaszkodhat, szívesen foglalkoztatják Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kétségkívül ő profitálta eddig a legtöbbet az Így jártam anyátokkal sikeréből, de azért a többieket sem kell félteni, az ötfős társaság mindegyik tagja dolgozik valamin. Lássuk, hol tart Josh Radnor, Cobie Smulders, Alyson Hannigan és Jason Segel, közel két évvel a kedvelt vígjátéksorozat vége után.

Josh Radnor a polgárháborúban gyógyít

Az Így jártam anyátokkal abszolút főszereplőjének, a Ted Mosbyt alakító Josh Radnornak épp január közepén indult egy új, hatrészes sorozata, a Mercy Street. Az amerikai polgárháborúban játszódó történet alapvetően két önkéntes nővérről szól, akik ellentétes oldalon állnak, miközben Radnor egy polgári katonai szolgálatra behívott orvost játszik, aki egy déli, rabszolgatartó családban nőtt fel.

A színésznek 2014 óta ez az első sorozatszerepe, tavaly a The Seeker című filmben tűnt még fel. Az IMDb jegyez még tőle egy Ted Mosby Responds to LeBron James Coming Back to Cleveland című kisfilmet, ez azonban inkább csak internetes hülyéskedés, mintsem az életmű része – egyszerűen azt mutatja be, hogy Radnor és karaktere, Ted mennyire másként reagálnak a hírre, miszerint az ünnepelt kosaras, LeBron James visszatért a Cleveland csapatába:

Magánéletéről nem lehet sokat tudni, legutóbb a nála tíz évvel idősebb Marisa Tomei-jel hozták össze a lapok, de ez már 2014-es hír.

Cobie Smulders Tom Cruise oldalán tűnik fel

Robin alakítója, Cobie Smulders nem sokat pihent 2015-ben, A S.H.I.E.L.D. ügynökei-ben és a Bosszúállók: Ultron korá-ban is eljátszotta a Marvel univerzumából ismert Maria Hillt, emellett egy másik sorozatban és két filmben is megjelent, ezeket itthon nem láthattuk. Tavaly a magánéletében is történt változás, 2015 januárjában megszületett a második kislánya, férjétől, Taran Killamtől.

Tavaly az Unexpected premierjén Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ben Gabbe

A színésznő idén is két filmmel jön, az egyik a The Intervention, amelyet elvileg már január végén bemutatnak az Egyesült Államokban. Ez a címének megfelelően az amerikaiaknál szokásos intervencióról, beavatkozásról szól, amikor egy baráti társaság azért gyűl össze, hogy egyik tagját szembesítse saját hibájával, tévedésével, rossz szokásával. Ezúttal az áldozat egy házaspár, ahol a férj és a feleség egyáltalán nem illik össze – legalábbis a barátaik szerint. Várhatóan szintén még

2016-ban érkezik a Jack Reacher folytatása

is, ahol a színésznő Tom Cruise oldalán tűnik fel.

Alyson Hannigant ritkán látjuk

Az Így jártam anyátokkal öt főhőse közül Alyson Hannigant foglalkoztatják a legkevésbé, a sorozat vége óta a The McCarthys egyik epizódjában láthattuk a tévében, emellett csak a Szófia hercegnő című rajzfilmsorozatban kölcsönözte a hangját a télnek. Idén azonban már jön a Modern Love, egy melegházasságról szóló dráma, amelyben szerepel. Az idejét eddig lefoglalhatták a gyerekek, neki és Alex Denisofnak szintén két lánya van, a kisebbik 2012-ben született.

Alyson Hannigan a kisebbik lányával Forrás: AFP/2015 Getty Images/Rachel Murray

Jason Segel legutóbb neves írót játszott

Jason Segel még 2014-ben megcsinálta a Szexvideó-t, majd a The End of the Tour-ban szerepelt, itteni alakítását számos kritikus méltatta, többek között az Independent Spirit Awardsra is jelölték. Itt az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb hatású amerikai íróját, David Foster Wallace-t játszotta, aki 46 évesen felakasztotta magát – a film egy ötnapos interjú története, ami első regénye megjelenése után zajlott le az író és a Rolling Stone riportere között.

Szavazzon!

Ki volt a kedvenc?