Gryllus Dorka: Normális vagyok én, hogy belementem ebbe?

Gryllus Dorka
Vágólapra másolva!
A Tömény történelem a Comedy Central új, saját gyártású sorozata: második epizódját október 31-én, hétfőn adják, ebben Ráskó Eszter humorista néz a pohár fenekére, hogy sajátos olvasatában mesélje el Bánk bán és Gertrudis véres románcát, ami aztán Gryllus Dorka szájszinkronizálásával kel életre a képernyőn.
Vágólapra másolva!
Forrás: Comedy Central

Új epizóddal jelentkezik a Tömény történelem, az amerikai Drunk History magyar változata, melyben Ráskó Eszter humorista Bánk bán történetét meséli el. Ebben nem kevesebb mint kilenc feles rum volt a segítségére.

Forrás: Comedy Central

A szeszgőzös történetet megelevenítő Gryllus Dorkának józanul kellett eljátszania a nem mindennapi módon tőrbe csalt Gertrudis királynét. A népszerű színésznő az elején megdöbbent a vicces furcsaságoktól tarkított sztoritól: „Amikor először megláttam a kacifántos szöveget, az volt az első gondolatom, hogy én ezt soha nem fogom megtanulni. Azon morfondíroztam, hogy normális vagyok én, hogy belementem ebbe?”

Forrás: Comedy Central

Bár újdonság volt számára a tátogós alakítás, élvezte a forgatást: „Sosem csináltam még ilyet, hiszen pusztán hangra kellett színészkedni – olyan volt az egész, mintha egy szinkronszínész monológját kellett volna tátogva visszaadni, miközben a karaktert alakítom” – mondta Gryllus Dorka.