Szinte meztelenül várja a karácsonyt Mariah Carey

Carey
Vágólapra másolva!
Többen már napokkal, sőt hetekkel karácsony előtt elkezdték az ünneplést. Nézze meg a fotókat, hogyan készülődik Sarah Michelle Gellar, Beyoncé, Mariah Carey, Kaley Cuoco és a többi sztár!
Vágólapra másolva!

A legjobban minden bizonnyal az egykori vámpírvadász érzi a karácsony szellemét. Sarah Michelle Gellarnek már a karácsonyfája is fel van díszítve, ezenkívül Instagram-oldalára egy egész fotósorozatot felrakott két karácsonyi manóról, akik különféle dolgokban (például a sütikészítésben vagy az üdvözlőkártya-gyártásban) segítenek neki.

A színésznőtől eltérően Beyoncé nemcsak egy fotósorozatot, hanem egy egész videót rakott ki. Az egymás után vágott képeken az énekesnő egy gyönyörűen feldíszített karácsonyfa előtt pózol vagy épp a Mikulás szánját húzó szarvast utánozza, miközben azt hallhatjuk, ahogy egy karácsonyi dalt énekel.

Az Agymenők Pennyje ezzel szemben igazi cukiságbombával támad: Kaley Cuoco egy Mikulás-ruhába öltöztetett csecsemőt kapott ölbe. De az a képe is igazán bájos, amelyiken kollégája, a morcos Johnny Galecki oldalán pózol egy megejtően ronda ünnepi pulcsiban.

Baby Clause asking me what I want for Christmas @ashleyaubra

@normancook által közzétett fénykép,

Jessica Simpson egy régebbi fotója megosztásával száll versenybe, amelyiken talpig Mikulásnak öltözött – puttony, kabát és ősz szakáll helyett viszont egy testére feszülő overallt húzott magára, így biztos sokan vannak, akik szívesebben fogadnák tőle az ajándékot.

Kate Hudson eközben barátnőivel egy digitális kandalló előtt pózolva azt illusztrálja, milyen is a karácsonyi hangulat Los Angelesben, Reese Witherspoon pedig egy mézeskalács-emberkével jár táncot. Utóbbi sztár egy barátnőjével jó előre beállt már egy fagyöngy alá is, és a jelek szerint már az összes ajándékot beszerezte és az összes üdvözlőlapot megírta.

Nothing like a digital fireplace to throw off some heat #LAChristmas

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

Mariah Carey az egyik népszerű karácsonyi dal előadójaként természetesen szintén odáig van a téli ünnepért. Ő idén egyébként a YouTube előfizetéses szolgáltatása, a YouTube Red számára forgatott karácsonyi filmben is szerepel, amit Instagram-oldalán egy szexi ruhában pózolva reklámoz.

Don't miss my new Christmas special #KeysOfChristmas on @youtube! #ytredoriginals

Mariah Carey (@mariahcarey) által közzétett fénykép,

De azon a fotón sem hazudtolja meg magát, amelyiken egy óriási karácsonyfa mellett áll – alaposan nekivetkőzve (egyik követője egy kommentben meg is jegyzi, hogy úgy öltözködik, mint egy pornósztár). Aki viszont ennél szívmelengetőbb élményre vágyik az énekesnőtől, az mindenképpen nézze meg az All I Want For Christmas Is You Carpool Karaoke-verzióját!