Jakupcseket visszavették volna, de már késő volt

Jakupcsek Gabi
Vágólapra másolva!
A műsorvezető maradhatott volna, ha nagyon akar, de addigra a sajtó közzétette az elbocsátás hírét.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Jakupcsek Gabriella nélkül forog már a Szeretlek, Magyarország és a Ridikül, előbbiben főszereplő, csapatkapitány volt, utóbbi talkshow-t ő vitte egyedül. Mivel régi tévés, ismert név, elküldése nagy hullámokat keltett a médiában.

Jakupcsek Gabriella Forrás: MTVA

A Blikk úgy tudja, hogy a döntést hamar megbánta valaki az állami médiánál, de mire visszacsinálták volna, már erről írt számos internetes hírportál. „Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálni a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására” – nyilatkozta egy bennfentes a lapnak.

Az Origo megvizsgálta az elmúlt adások nézettségét, összevetette a régiekkel: innen megtudhatja, nőtt-e, vagy csökkent az érdeklődés a műsor iránt a váltást követően. A vetélkedő korábbi és újkori nézettségét is kielemeztük, erről itt olvashat.

Jakupcsek Gabriellát többször kerestük, de nem kívánt nyilatkozni. Dióssy Klárit is megkereste az Origo, a vele készült interjúnkat itt leli.