Hamar megutálták új munkahelyén a tévésztárt

AMC's "The Walking Dead" Season 6 Fan Premiere Event At Madison Square Garden 2015 - Arrivals GettyImageRank3 HORIZONTAL USA New York City Madison Square Garden Photography Arts Culture and Entertainment Attending Norman Reedus 2015 Season 6 The Walking D
NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Norman Reedus attends AMC's "The Walking Dead" Season 6 Fan Premiere Event 2015 at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City. Larry Busacca/Getty Images for AMC/AFP
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead Darylje, Norman Reedus poénból beállt szerkesztőségi gyakornoknak az Esquire magazinhoz – nem sült ki belőle semmi jó.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead körberajongott sztárjával, Norman Reedusszal az Esquire forgatott egy mókás kisfilmet, amelyben a színész beállt a szerkesztőségbe gyakornoknak – csak hogy rövid idő alatt megutáltassa magát mindenkivel.

A zombik között jobban boldogul Forrás: AFP/Larry Busacca

A sztori szerint Reedus egy kis biciklivel járt körbe a szerkesztőségben, és újságokat osztogatott az alkalmazottaknak, miközben kilyukasztotta a dekorációnak szánt lufikat, vagy épp úgy hátbavert valakit, hogy az magára öntötte a forró kávét.

A videón nyilatkozó kollégák közül mindegyik ellenszenvesnek tartotta,

volt, aki félt is tőle, a rendre süteményt osztogató srác pedig azért orrolt meg rá, mert a biciklijéhez rögzített kocsin több sütit tudott szétosztani, mint ő.

Reedus azt is elmondta, hogy ha ő lenne az Esquire vezetője, olyanná formálná a szerkesztőséget, mint a mellben erős pincérnőkről elhíresült Hooters, és nadrág nélküli szerdát tartana. Az ötlet nem jött be a jelenlegi vezetőknek, a színész már nem dolgozik a magazinnak – olvasható a kisfilm végén. Íme, a videó: