Herczeg Zoltán elsodort egy gyalogost autójával

2016.12.28. 13:26

Herczeg Zoltán a Facebook segítségével keresi azt a nőt, akit tegnap autójával elsodort, a balesetről hosszan beszámolt.

Hosszabb bejegyzésben írta le a divattervező, hogy történt a baleset, állítja, ő szabályosan közlekedett, egy másik sofőr volt a hibás.

"Hiába volt nekem zöld, és mentem át szépen, komótosan a zöldön az Andrássyn, ha a másik madár (valójában ökör) fékezés nélkül telibe vág oldalról, holott neki full piros volt a jelzőlámpa! Nem lett bajom szerencsére, de annak a szerencsétlen hölgynek sajnos igen, akit elsodort az autóm, most kórházban van. Jobbulást neki! Annyira sajnálom!" - írta.

Herczeg Zoltán hosszan írt a balesetrőlForrás: Herczeg Zoltán

Herczeg néhány órája elkezdte keresni a nőt, akit elütött, a közösségi oldal segítségével szeretné megtalálni: "Keresem a Hölgyet, akit tegnap elsodortam. Nem kaptam számot az Édesapjától, én adtam nekik névkártyát, de még nem hívott fel. Ha valaki tudja, hol lehet, ki Ő, kérem, keressen meg, mert vinnék neki egy szál virágot, egy doboz csokit és pár jó szót. Imádkoztam érte, nem lesz semmi baj!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK