Brutális párbaj után végleg kiesett egy túlélő a Survivorből

Survivor
Vágólapra másolva!
Gergő vigaszágon még a döntőbe juthatott volna, de elbukott.
Vágólapra másolva!

A Mandirigma törzsnél újabb erőpróbára került sor, Szandra hatalmasat küzdött, de végül azé a Ferié lett a védettség, aki amúgy is esélyes a végső győzelemre. Ott hamarosan törzsi gyűlés lesz, utána már csak négyen maradnak.

Forrás: RTL

A kiesetteket a Holtak szigetére gyűjtötte össze a stáb, nekik még pislákolt valami halovány remény, hogy vigaszágon visszakerüljenek a fináléba. Az újabb párbajra Nóri védettséggel érkezett: miután ő kétszer is kiesett, kétszer visszahozták, sőt, egy védettségi amulettet is hozzá vágtak egy második helyért, ami enyhén megkérdőjelezi az egyenlő esélyeket.

Neki tehát nem kellett hosszan fulladoznia a tengerben, egy rács alatt, de a többiek egy órát küzdöttek, miközben jött a dagály – ez a Holtak szigetének egyértelműen legdurvább feladata. A versenyzők végig vízben voltak, a legvégén orruk hegye lógott csak ki, azon is átcsapott néha egy sós hullám.

Iliász bírta legtovább, neki védettség a jutalma, Gergő viszont elsőként kiesett. Lilla Titanic-elmélete szerint az egyik Jack volt, a másik Rose, azaz a srác feláldozta magát a nőért, hogy annak maradjanak esélyei. Itt egy kép erről a tetszetős, romantikus teóriáról:

Forrás: facebook / survivor