Will és Grace: mi történt a szereplőkkel az elmúlt 11 évben?

NBC TCA summer press tour Horizontal
szépek
Actress Debra Messing attends the NBC TCA Summer Press Tour 2017 on August 3, 2017, in Beverly Hills, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vágólapra másolva!
2006-ban ért véget a Will és Grace sorozat, ami nyolc évad alatt összesen 83 Emmy-jelölést zsebelt be, ebből tizenhatszor nyert is. Az NBC sikersorozatát idén ősszel feltámasztják, szeptember végén jönnek az új részek: Karen, Jack, Will és Grace tíz epizóddal visszatér a képernyőre. De mi történt a szereplőkkel az elmúlt 11 évben? Válások, próbálkozások és reakciók a nagy feltámasztásra. 
Vágólapra másolva!

Eric McCormack – Will Truman

Az 54 éves McCormack nem távolodott el a tévétől a sorozat után sem. 2009-ben főszereplő lett a Trust Me című TNT-drámában, amit egy évad után elkaszáltak, de McCormack a sokkal sikeresebb Perception (Észlelés) sorozatban landolt. Vígjátékok, drámák és krimik után a színész 2017-ben a Netflix Travalers sci-fi sorozatában vállalt főszerepet. Természetesen ő is rábólintott a Will és Grace visszatérésére, amiről így nyilatkozott. „Újra ott állni Will és Grace lakásának a konyhájában, Will méregdrága és kényelmes cipőjében, piszok jó érzés volt."

Eric McCormack Forrás: AFP/Valerie Macon

A valóságban Janer Leigh Holdent vezette oltár elé, akivel egy forgatáson találkozott. Idén augusztusban ünnepelhetik a 20. házassági évfordulójukat. Egy fiuk van, a 15 éves Finnigan.

Meghan Mullally – Karen Walker

A 90-es években olyan népszerű sorozatokban tűnt fel, mint a Seinfeld és a Fraiser, de a hatalmas áttörést kétségkívül a Will és Grace hozta el számára. Mullally játékával Karen karaktere mondhatni ellopta a show-t, és nem egy rajongónak lett az iszákos, milliomos, őszinte Karen a kedvence. "A sorozat visszatérésében az a legfurcsább, hogy

11 év telt el a finálé óta, de olyan, mintha minden úgy és ott folytatódna, ahogyan befejeztük. Szerintem az elmúlt 11 évben Karen új italokat fedezett fel. És pénzelte Jacket!" - mondta a The Guardian újságírójának az 58 éves színésznő.

Meghan Mullally Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Frazer Harrison

Hogy Mullally mennyire lubickolt Karen szerepében, azt jól mutatja, hogy a 2000-es években kétszer is nyert Emmy-díjat. Ezzel olyan sztárokat ütött ki azokban az években, mint Jennifer Aniston, Lisa Kudrow és Kim Catrall.

Meghan Mullally magánélete meglepő lehet azoknak, akik nem olvasnak bulvárhíreket, a színésznő férje ugyanis szintén híres. Mullally 2003-ban házasodott össze Nick Offerman színésszel, akit többek között a Parks & Recreation (Városfejlesztési osztály) sorozatból ismerhet a közönség. A férfi feltűnt vendégszereplőként a Will és Grace negyedik évadában, míg Meghan visszatérő szereplőként alakította Offerman karakterének őrült, második feleségét a Parks and Recreationben.

Tudtad?

Csak kevésen múlott, hogy Mullally ne egy másik sorozatban legyen főszereplő. Részt vett ugyanis a Férjek gyöngye sorozat meghallgatásán, ám a főszerepet nem ő, hanem Leah Remini kapta.

Sean Hayes – Jack McFarland

A 47 éves Sean Hayes szintén brillírozott Jack McFarland szerepében - így, többi kollégájához hasonlóan ő is nyert egy rakás díját. A Will és Grace után láthattuk a Bakancslistában, és saját sorozata is volt Sean Saves The World (Sean, a csodaapa) címmel.

Sean Hayes Forrás: AFP/2016 Getty Images/Emma Mcintyre

Sokáig nem beszélt a magánéletéről, végül egy 2010-es interjúban ezt mondta: "Soha nem volt problémám azzal, hogy kimondjam, ki vagyok." Hayes 2014-ben egy közleményben tudatta, hogy nyolc év után megházasodott. Párja Scott Icenogle, akivel közös YouTube-csatornát is csináltak.

Tudtad?

Több epizódban is szerepelt Cher, aki egyszer Isten képében jelent meg Jacknek. Megan Mullally Jimmy Kimmel műsorában beszélt arról, hogy az énekesnő és a Jacket alakító Sean Hayes annyira jóban lettek, hogy Cher meghívta vakációzni olaszországi kastélyába a színészt.

Debra Messing – Grace Adler

Augusztusban, a Will és Grace forgatásán ünnepelheti 49. születésnapját Debra Messing. A színésznő egy zűrös válás után csöppenhet bele újra a forgatásba. Messing még 2000-ben házasodott össze Daniel Zelman forgatókönyvíróval. Egyetlen gyermekük van, a 13 éves Roman. 2011-ben a házaspár közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy külön folytatják az életüket.

Debra Messing Forrás: AFP/Valerie Macon

A válást még 2012-ben elindították, de azt a bíróság csak 2016-ban (!) mondta ki. A szakítás hátterében vélhetőleg az állt, hogy a színésznő - aki akkor már a Smash sorozatban játszott - összejött kollégájával, Will Chase színésszel. Mire Chase és Messing házasságát is felbontotta a bíróság, ők ketten már nem voltak együtt.