Kim Kardashian könnyek közt mesélt kirablásáról

MTV Video Music Awards 2016, Kim Kardashian
Kim Kardashian tavaly augusztusban az MTV Video Music Awards gáláján
Vágólapra másolva!
A Keeping Up with the Kardashians című realityszériát sugárzó E! tévének a sorozatot hirdető rövid promóciós anyagában Kim Kardashian először beszél az őt ért traumáról.
Vágólapra másolva!

A 36 éves sztárt még múlt októberben rabolta ki párizsi tartózkodása során öt fegyveres, akik több mint tízmillió dollár értékben zsákmányoltak tőle iPhone-t és ékszereket. A sokk miatt egy ideig leálltak a Keeping Up with the Kardashians forgatásával is, és az incidens azóta is kísérti a reality királynőt.

Kim Kardashian tavaly augusztusban az MTV Video Music Awards gáláján Forrás: Angela Weiss / AFP

Az eset miatt Kardashian férje, Kanye West is idegösszeroppanást kapott, így végeredményben a realitysztár csak a múlt hétre jött teljesen rendbe – akkor posztolt ugyanis újra az Instagramon, amit az elmúlt három hónapban tudatosan került.

– meséli Kardashian könnyek közt az előzetesben két testvérének, Khloénak és Kourtney-nak. „Ne ijessz rám, kérlek. Mi folyik ott?" – ezt már a telefonba mondja a sztár, mikor összeomlott férjével beszél, majd valaki máshoz szólva azt is hozzáteszi: „azt hiszem, most igazán szüksége van rám, haza kell mennem".

A végső tanulság azonban ezúttal is az, hogy a családtagok mindig ott vannak egymásnak. „Olyan közel állunk egymáshoz.

– mondja Kim Kardashian a klipet narrálva.