Megúszta a börtönt VV Indián

VV Indián
Vágólapra másolva!
VV Indián, azaz S. György drogügyéért jogerősen másfél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
Vágólapra másolva!

Az elsőrendű vádlottat viszont, akitől VV Indián a drogot vette, a tárgyalóteremből egyenesen a fegyintézetbe vitték, ő ugyanis súlyosabb büntetést, 9 év börtönt kapott, mint visszaeső - írja a Blikk.

Az egykori ValóVilág-szereplőre három nyomozó fogott fegyvert, amikor két évvel ezelőtt őrizetbe vették. Fél évet töltött előzetes letartóztatásban kábítószer-kereskedelemért, majd házi őrizetbe került.

Forrás: RTL Klub

"Balatonon dolgoztam nyáron pultosként, napi 12–14 órákat. Alkalmanként fogyasztottam drogot, kellett, hogy bírjam az iramot. De sohasem kereskedtem kábítószerrel. Házkutatást tartottak nálam, de nem találtak semmit. Annál az embernél viszont igen, aki vádalkut kötött rám" - magyarázta.

"Két helyen melózok, kulcsos vagyok egy szórakozóhelyen, és segédmunkásként is dolgozom. (...) Ma már a családomnak élek, négyéves a gyönyörű unokám, nem akarok többet bajba keveredni" - mondta a lapnak.

VV Indiánnak korábban ittas vezetés miatt volt bírósági ügye, azért 200 ezer forintos büntetést kapott. A most kiszabott felfüggesztett börtönbüntetést másodfokon is elfogadta a bíróság.