A kutya sem ismerte fel a világhírű színésznőt

Emilia Clarke a Trónok harcában
Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legismertebb színésznője, a Trónok harcá-ban látható Emilia Clarke ezúttal nem Daenerysnek, hanem Havas Jonnak öltözött, úgy járta New York utcáit, de a kutya sem ismerte fel. Nézze meg videón!
Vágólapra másolva!

Emilia Clarke egy jópofa videóban hívta fel a figyelmet egy különleges jótékonysági akcióra, Havas Jonnak öltözve vette a nyakába a New York-i Times Square-t, de jobbára csak Walking Dead-rajongókkal találkozott, így senki nem ismerte fel.

A Daenerys-kosztümök elfogytak – ezzel magyarázta, hogy miért Havas Jonnak öltözött, de froclizta is a férfit alakító Kit Haringtont: utánozta az akcentusát, egy ajándékboltban pedig eltakarta a Havas Jont ábrázoló hűtőmágneseket, egy Khal Drogo-babának viszont nagyon megörült:

Clarke az Omaze-en keresztül szállt be egy jótékonysági akcióba, a támogatók közül a szerencsések a színésznő társaságában nézhetik meg a Trónok harca fináléját. Itt lehet nevezni, a befolyó összeget agyi sérültek és stroke-ot kapott betegek rehabilitációjára fordítják – ami Clarke-ot egyébként személyesen is érinti.