Összeveszett a Tesco és egy Spice Girl

NBC's "America's Got Talent: The Champions" - Arrivals GettyImageRank2
PASADENA, CALIFORNIA - OCTOBER 10: Mel B attends NBC's "America's Got Talent: The Champions" at Sheraton Pasadena Hotel on October 10, 2018 in Pasadena, California. Presley Ann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Spice Girls egykori tagja, Mel B kiborult egy hirdetés miatt, amihez az arcát használták.
Vágólapra másolva!

Mel B nemrég kitett az Instagram-oldalára egy képet egy plakátról, amely a brit Tesco klubkártyáját hirdeti az énekesnő régi fotójával, a Spice Girls Stop című számára is utalva a szöveggel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Can the CEO OF @tescofood DAVE LEWIS PLEASE CONTACT ME URGENTLY. Thank you.

Scary Spice Mel b (@officialmelb) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzéshez Mel B csak annyit írt, hogy szeretne mihamarabb beszélni a Tesco vezérigazgatójával, amiből a rajongók egy része arra következtethetett, hogy a vállalat engedély nélkül használta az ominózus fényképet.

Mel B tavaly októberben Forrás: AFP/2018 Getty Images/Presley Ann

Mint kiderült, a Tescónak volt engedélye, csak épp azt az üzenetet kommunikálta rosszul, ami miatt Mel B belement a kampányba – ő ugyanis azért vállalta, mert a klubkártya használatával a Women's Aid segélyszervezetnek is gyűlt az adomány, ez azonban csak az apróbetűs részben olvasható a plakáton.

A Tesco vissza is vonta a plakátokat, miután értesült róla, hogy az énekesnő nem elégedett velük, Mel B viszont így is megköszönte nekik a közreműködést, azt írta, félreértésről volt szó, rosszul kommunikáltak egymással: