Újabb részletek derültek ki Ábel Anita válásáról

Ábel Anita
Vágólapra másolva!
Ábel Anita 16 év után vált el a férjétől, a szakításról tavaly év végén beszélt először. Tegnap egy Instragram-posztban közölte, hogy újra párkapcsolatban él, és ugyanezen a napon jött szóba egy beszélgetésben volt párja és házassága is.
Vágólapra másolva!

„A házasságomban én hoztam meg ezt a döntést, de a másik félben is érlelődött már. Sok emberrel beszéltem előtte arról, hogy a saját boldogságomat feláldozzam-e a gyerekért, és jó-e az, hogy haragban, boldogtalanságban élek” – mondta a NőComment előadásán Ábel Anita, aki a válás témakörét boncolgatta műsorvezetőként vendégeivel pont azon a napon, mikor nyilvánossá tette közösségi oldalán, hogy új kapcsolata van.

Forrás: Instagram / Ábel Anita

„Bevallom, abból kezdtem el érezni, hogy baj van, hogy mind a ketten elfelejtettük a házassági évfordulónkat. Egy hét múlva jutott eszembe, hogy »Jézusom! Most mi van, mi történik?« A válás mellett való elhatározásuk után pedig egyből kislányuk lelki egészsége került fókuszba” – idézte a Bors a színésznőt, aki azt is elárulta, hogy gyermekpszichodráma-képzésre íratták. Azért döntöttek így, hogy a kislánynak a játékos tanulás is segítsen feldolgozni a válást.

„Elmondtam a kislányomnak is, hogy ha a jövőben megismerkedik valakivel az apukája, és lesz egy új kapcsolata, akkor egy a lényeg, hogy az új partner szeresse a lányomat és jól bánjon vele. És persze az, hogy lássa, az apukája boldog. Mert az, hogy én mit érzek, egy harmadlagos dolog anyaként, az első és legfontosabb a gyerek, és hogy vele hogyan bánnak” – mondta.