Smaltig Dalma nélkül térhetnek vissza a luxusfeleségek

Smaltig Dalma
Vágólapra másolva!
Bár egyelőre nem tudni biztosan, hogy folytatódik-e a Feleségek luxuskivitelben, de Smaltig Dalma elárulta, hogy ő nem vállalta be a következő szériát.
Vágólapra másolva!

Luxus Dalma biztos nem tér vissza a Feleségek luxuskivitelben műsor következő évadában. A ruhatervezőként tevékenykedő, 33 éves luxusfeleség úgy tudja, hogy már készül a második évad, de ő ebből már kimarad.

"Hallottam, hogy készül, de én biztos nem leszek benne a következő évadban, ez pont elég volt. Szerettem, de nem szeretném folytatni. Mostanában igyekszem a médiából visszavonulni. A két gyermekem nevelésére koncentrálok, illetve a saját üzletem fejlesztésére" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Smaltig Dalma - Instagram

Hivatalosan a Viasat3 nem erősítette meg, hogy hozzákezdtek már a következő évad gyártásához, de korábban így nyilatkoztak a műsorról: "A Feleségek luxuskivitelben sztárjai kiemelten fontosak számunkra. Természetesen a továbbiakban is tervezünk velük, de jövőbeli produkcióinkról jelenleg nem árulhatunk el részleteket. Amennyiben lesz új információnk, mindenképpen jelezzük."