Este kiderül, ki lesz Magyarország Szépe - szavazzon!

2019.06.23. 10:56

Az ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. A cikk alján szavazhat!

Mint korábban írtuk, különleges koprodukciókat, eddig sosem hallott dalokat, sztárfellépőket és látványos show-t ígér a Magyarország Szépe. A döntőbe jutott tizenhat szépség négyszer lép majd színpadra, fürdőruhában, nemzeti öltözékben, estélyiben és az úgynevezett kreatív tourban, ahol minden lányra más-más magyar tervező álmodott egy különleges ruhát. A főszereplő hölgyek minden körben zenei aláfestésre vonulnak végig a kifutón, hogy a zsűri és a nézők is kiválaszthassák az általuk legszebbnek ítélt három versenyzőt. A menetrendről, sztárfellépőkről itt olvashat.

A Magyarország Szépe június 23-án vasárnap lesz, 19:30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán. A képre kattintva végignézheti az össze versenyző lány fotóját, majd a galéria után szavazzon a cikk alján! Ez persze csak játék, nem a hivatalos voksolás.

Magyarország Szépe: képgalériáért klikk a fotóra!Forrás: Facebook/Magyarország Szépe

Itt megnézheti újfent a 16-os mezőnyt, a gyönyörű nőket, ha elbizonytalanodott volna! A versenyzőket bővebben, alaposabban megismerheti a cikk alatti ajánlóra kattintva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK