Király Linda a gyomorszűkítő műtétjéről beszélt

Király Linda
Vágólapra másolva!
Király Linda 25 kilót fogyott három hónap alatt, de ehhez szüksége volt egy gyomorszűkítő műtétre is – erről mesélt a TV2 Mokka című műsorában.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, Király Linda rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, most a Mokká-ban azt is elárulta, hogy miért döntött a gyomorszűkítő műtét mellett.

Az énekesnő elmesélte, hogy hat éve küzd a súlyával egy betegség, egy agyalapi mirigyes adenóma miatt, amely a pajzsmirigye működésére is hatással van – akkor lett igazán elege, amikor egy hathetes léböjtkúra végén is azt vette észre magán, hogy hízott három kilót.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram

„Az volt a döntő faktor nálam, amikor láttam, hogy milyen hosszú távú hatással van a hormonrendszerre ez a műtét... Igazából ez adott nekem egy esélyt, hogy eredménye legyen a munkámnak. Nyilván a mai napig kezelni kell gyógyszerekkel az egészségügyi problémámat, de nem lehet összehasonlítani, hogy hogyan érzem magam” – mondta Király Linda a TV2-n.

„Nekem ez egy életmentő műtét volt” – tette hozzá az énekesnő. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni, szakértők is nyilatkoztak a beavatkozásról: