Charlie Sheen versben búcsúzott meghalt kolléganőjétől

Két pasi - meg egy kicsi, Charlie Sheen, Conchata Ferrell
Vágólapra másolva!
Kollégái is gyászolják a Két pasi – meg egy kicsi 77 évesen meghalt színésznőjét, Conchata Ferrellt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 77 évesen meghalt a Két pasi – meg egy kicsi színésznője, Conchata Ferrell, aki a sorozatban több mint kétszáz epizódban játszotta Bertát, a házvezetőnőt, szerepéért kétszer is jelölték Emmy-díjra.

Conchata Ferrell a Két pasi - meg egy kicsiben Forrás: CBS

A széria első főszereplője, Charlie Sheen egy közös fotóval és egy kis verssel búcsúzott kolléganőjétől a Twitteren: vérbeli profinak és igaz barátnak nevezte, akinek a halála sokkoló és fájdalmas veszteség:

A Két pasi – meg egy kicsi másik, állandó színésze, az Alant játszó Jon Cryer egy egész tweetfolyammal reagált Ferrell halálára. Azzal kezdte, hogy a színésznő csodálatos ember volt: marcona külsejét, érdes modorát a forgatókönyvírók álmodták meg, valójában pont a melegszívűsége és a sérülékenysége voltak a legnagyobb erősségei.

Cryer aztán többek között azt is elárulta, hogy az első forgatási napjukon bevallotta Ferrellnek, hogy mekkora rajongója, de az egyszerűen nem hitte el. Íme, Cryer bejegyzései:

A színésznőről mások is megemlékeztek a közösségi médiában, például Adam Sandler is, akivel A kismenő-ben játszottak együtt: