Különös módon vesztette el a szüzességét Bruce Willis lánya

Premiere Of Paramount Pictures' "G.I. Joe: Retaliation" - Red Carpet GettyImageRank2 People HORIZONTAL BEARD Mustache Completely Bald Brown Hair USA Black Color White Color California Hollywood - California TCL Chinese Theatre Movie ADULT ACTOR Film Premi
HOLLYWOOD, CA - MARCH 28: Actors Bruce Willis and Rumer Willis attend the premiere of Paramount Pictures' "G.I. Joe: Retaliation" at TCL Chinese Theatre on March 28, 2013 in Hollywood, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer Willis egy talkshow-ban elmesélte, hogy miként vesztette el a szüzességét.
Vágólapra másolva!

Amber Rose és DeAndre Levy mellett Rumer Willis is a vendége volt a Red Table Talk azon adásának, amely a szexuális beleegyezés témakörét járta körül, így a Facebookon futó talkshow-ban ő is mesélt kellemetlen tapasztalatairól – többek között a szüzessége elvesztéséről – a házigazdáknak, Jada Pinkett Smithnek és Willow Smithnek:

Willis szüzességét 18 évesen egy idősebb férfi vette el, aki végig azt éreztette vele, hogy nem helyes, ha nem adja oda magát. "Nem bántalmaztak, nem volt erőszak, de nem mondtam igent. Nem voltam lelkes, de nemet sem mondtam. Csak hagytam megtörténni" – mondta.

"Idősebb volt, és kihasználta a helyzetet, nem figyelt rá, hogy én hogy vagyok. Úgy érzem, a férfiaknak itt van a felelőssége. A nem nemet jelent, de mi van, ha nem tudom kimondani, hogy nem?" – folytatta. A teljes adást meg tudja nézni itt: