Magyar sztárok, akik 2020-ban házasodtak

hódi pamela stohl andrás ada horváth gréta
Vágólapra másolva!
A világjárvány több magyar sztár esküvőjét is átszervezte, sőt, olyanok is vannak, akik a koronavírus miatt inkább el is halasztották a nagy napot a jövő évre. Így is sok olyan párt találni, akik idén házasodtak: Hódi Pamela és Ada is férjhez ment 2020-ban, sőt, mindketten kisbabát is várnak, de ebben az évben házasodott újra Stohl András és Horváth Gréta is. 
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela

Hódi Pamela májusban szakított a vőlegényével, majd mégis kibékültek, sőt, titokban össze is házasodtak. A pár eredetileg a világjárvány miatt volt kénytelen elhalasztani az esküvőjét, majd a békülés után szűk körben megtartották - a modell várandósan állt oltár elé, kisbabájuk 2021 elején érkezik.

Stohl András

Az esküvő előtt egy hónappal még az is bizonytalan volt, hogy egyáltalán össze tudnak-e szeretteik körében házadosodni, végül minden nagyon jól sikerült Stohl Andráséknak. A járványhelyzet miatt kisebb násznéppel, de megtartották az esküvőt. Eredetileg 120 vendéget terveztek meghívni, végül 50-en ünnepeltek.

Forrás: Stohl András/Instagram

Ada

2020-ban másodszor is férjhez ment Ada, vagyis Pintér Adrienn. Az egykori tévés műsorvezető menyasszonyként költözött a párjához Németországba, ahol ikerfiaival élnek együtt négyesben. Nemrég azt is bejelentették, hogy bővül a család, Ada 14 év után újra babát vár.

Gryllus Dorka és Simon Kornél

Titokban ment férjhez idén Gryllus Dorka, kinek azóta megszületett a második kisfia. A két színész egy teljesen szűk körű ceremóniát szervezett, amelyen még a rokonok sem vettek részt. A családból egyedül a kisfiuk látta, ahogy édesanyja örök hűséget fogad az édesapjának.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi nem sokkal azután ment férjhez, hogy bejelentette, újra kisbabát vár, azóta pedig ötfősre bővült a családjuk. "Asszony lettem, jelentem!" - fűzte az esküvői képhez.

Lapozzon, nézze meg a többi 2020-as sztáresküvőt is!