Válik az énekesnő, a férje havi 130 millió forintot követel

25th Annual Critics' Choice Awards
Kelly Clarkson attends the 25th Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, California.Brandon Blackstock and Kelly Clarkson attend the 25th Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, California.
Vágólapra másolva!
A válófélben lévő Kelly Clarkson megkapta az elsődleges felügyeleti jogot két gyerekük felett, a férj viszont most óriási összeget követel cserébe. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az American Idol legelső nyertese, a háromszoros Grammy-díjas Kelly Clarkson hét évnyi házasság után válik a férjétől, Brandon Blackstocktól, de egyelőre nem megy neki simán.

Brandon Blackstock és Kelly Clarkson Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A legújabb hírek szerint Blackstock – házastársi támogatás és gyerektartás címén – összesen havi 436 ezer dollárt, vagyis havi 130 millió forint körüli összeget követel a feleségétől, és még az ügyvédi költséget is ráterhelné, ami egyszeri 2 millió dollárt jelent.

Blackstock az után nyújtotta be a követelését, hogy a Los Angeles megyei bíróság Clarksonnak ítélte két gyerekük – hatéves lányuk és négyéves fiuk – elsődleges felügyeleti jogát.