Jennifer Aniston nem érezte biztonságban magát gyerekkorában

SAG Awards - így öltöztek fel a világsztárok a díjátadón: villantások, szexi outfitek és botrányos ruhaköltemények Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston nehéz gyerekkoráról mesélt, arról, hogy nem érezte biztonságban magát, az édesanyjával nagyon rossz volt a kapcsolata.
Vágólapra másolva!

Jennifer Anistonnal Sandra Bullock készített interjút az Interview magazinnak, a színésznő itt beszélt nehéz gyerekkoráról is, miután kolléganője megkérdezte, hogy mitől lett ilyen pozitív az életszemlélete – miként lehet az, hogy látszólag minden nehézséghez derűsen áll hozzá.

Jennifer Aniston Forrás: Getty Images/@Imagez by LB/Leon Bennett

"Szerintem ez onnan ered, hogy egy labilis háztartásban nőttem fel, ahol nem éreztem biztonságban magam. Csak azt láttam, hogy a felnőttek gorombáskodnak egymással, olyan viselkedésformákat láttam, amikről azt gondoltam, hogy én nem akarom csinálni. Nem akarok olyan lenni, mint ők. Nem akarom újra érezni azt a rossz érzést, ami akkor elkapott, és azt akarom, hogy senki más se érezze miattam" – mondta Aniston.

A színésznőnek az édesanyjával, Nancy Dow-val különösen rossz volt a kapcsolata: a Brad Pitt-tel való esküvőjére már meg sem hívta, a nő pedig kitagadta őt az örökségből – a viszonyukról ebben az összeállításban bővebben is írtunk.