Szabó Ádám: Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra

Sztárban sztár, Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tehetséges és gyönyörű, de nem lesznek már egy pár Tóth Andival - mondta Szabó Ádám, a Sztárban sztár versenyzője.
Vágólapra másolva!

Amikor a TV2 felkérte Tóth Andit és Szabó Ádámot a Sztárban sztár újabb évadjára, még egy párt alkottak, de mire elrajtolt a show, szétmentek, és láthatóan nincs is semmiféle kommunikáció köztük, azaz nem maradtak túl jó viszonyban. A legutóbbi adásban Köllő Babett zsűritagnak annyira tetszett Tóth Andi Tina Turner-produkciója, hogy olyanokat kiabált mámorosan élő adásban, hogy szégyellje magát Szabó Ádám, hogy tudta elengedni ezt a lányt, és soha többet nem lesz ilyen barátnője.

Tóth Andi vasárnap este nagy sikert aratott TV2

A kínos helyzetbe hozott énekes nem akarta Köllőt szidni, hiszen mégiscsak zsűritag a show-ban, ahol ő pontokat gyűjt, de elmondta, mit gondol a kellemetlen intermezzóról. „Teljesen igaza van Babettnek abban, hogy nem lesz ilyen barátnőm, mint Andi, belőle csak egy van. Valóban gyönyörű, ezt szerintem minden férfi látja, de ami még fontosabb, végtelenül tehetséges.

Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet, és jól tudom, hogy csak elragadta a hév... Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túlvagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem, és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki" – nyilatkozta a Borsnak.

Hogy mi történt még az adásban, arról itt olvashat.