Új műsor indul Várkonyi Andreával szombaton és vasárnap

Vágólapra másolva!
Akarsz beszélni róla? – ez a címe a vadonatúj online talkshow-nak, amely Várkonyi Andreával indul a Life TV-n szombat és vasárnap este 22 órától.
Vágólapra másolva!

Rendhagyó műsor indul a Life TV-n, alkalmazkodva a megváltozott körülményekhez a koronavírus-járvány idején. Várkonyi Andi olyan ismert, közéleti emberekkel beszélget majd, akik tudnak és akarnak is mesélni arról, hogy a vírus okozta ismeretlen élethelyzet milyen módon befolyásolja a mindennapjaikat – áll a Life TV közleményében.

Őszinte, a lélek titkait kutató mélyinterjúk lesznek ezek, hazánk közkedvelt művészeivel, sportolóival, zenészeivel. Várkonyi Andi, műsorvezetőként, pszichológusként, igyekszik előcsalogatni sztárvendégeiből azokat a problémákat, félelmeket, bizonytalanságot, amivel most az egész ország szembesül a karantén idején. Itt egy előzetes:

Nagy beszélgetések, vallomások, amelyek akár tanulsággal is szolgálhatnak, vagy akár példaértékűek lehetnek sokunk számára. Egy tartalmas óra a megváltozott életkörülmények lelki oldaláról. Az Akarsz beszélni róla? Várkonyi Andival minden szombat és vasárnap este 22 órától a Life TV-n lesz, a vendégek listáját hamarosan közöljük.