Mennyi pénzt bukhatott azzal Curtis, hogy kihagyott egy tévéshow-t?

Curtis, Majka
Vágólapra másolva!
Curtis – mint ismert – nem jelent meg a vasárnapi tévéfelvételen, ezzel az egyik legnézettebb tévéműsor teljes szerkezetét is át kellett alakítani, kiesett belőle a két produkciója, az utána jövő 4-5 perces elemzések is, ráadásul a közös fellépést is át kellett alakítani.
Vágólapra másolva!

Úgy tudni, hogy csütörtök este még bulizni ment, pénteken pedig már meg sem jelent a próbákon. Ekkor már sejthették a Sztárban sztár és a TV2 vezetői, hogy gond lesz, azaz legalább nem vasárnap este fél hétkor kellett improvizálni, az élő adás előtt.

Curtis, Majka Instagram

De mennyit bukott azzal, hogy több éve elhunyt édesapja miatti gyászra hivatkozva nem ment el a show-ba? Egyfelől gázsit kapnak a szereplők, ennek összege nem nyilvános, de nem csak tízezres összegről van szó. Aki a végéig eljut (és erre Curtisnek sok esélye volt, hiszen addig tisztességesen teljesített), természetesen sokkal többet kap, mint aki kiesik az első hetekben. Emellett a győztesnek jár egy díj, és mellé egymillió forint (ezt illik felajánlani jótékonykodásra).

Kötbért is kell fizetni

Ezeket az összegeket biztosan elbukta a rapper, és akkor még nem volt szó arról, hogy alapos, többoldalas szerződésük van a sztároknak, hírességeknek, celebeknek a csatornákkal, amelyben pontosan leírják, milyen összeget kell fizetniük, ha nem jelennek meg egy promóciós eseményen, a próbákon, a fellépésen. Természetesen, ha valaki beteg, akkor megértő a produkció, és segít, amiben tud.

Most úgy tűnik, várják vissza Curtist a fináléra, de a versenyt már nem nyerheti meg. Volt olyan zsűritag, aki mentegette, volt olyan zenészkolléga, énekesnő, aki ezen a sokadik esélyen kiborult – erről itt olvashat.