A koronavírusos Majkának kétoldali tüdőgyulladása és mellhártyagyulladása is van

Majka
Vágólapra másolva!
Tizenhét napja koronavírusos a TV2 műsorvezetője. A hetedik napon volt a legrosszabb az állapota, 38,4 volt a láza, kiszáradt. „Nagyon durva volt, azt hittem, nem élem túl" – mondta vasárnap esti jelentkezése során.
Vágólapra másolva!

Aki rosszul van, menjen kórházba mindenképp, vizsgálatra – javasolta Majka, és elismételte, hogy 11 napja fekszik egy kórházban, pedig csak azért ment be először, hogy egy barátját elkísérje. „Kétoldali tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással fekszem a kórházban" – osztotta ki egy kommentelőjét. Elmondta, amit már sokan tudnak, hogy előbb a háziorvost kell hívni, utána jöhet a teszt. Majka elárulta, hogy jó ismerősét, egy TV2-es producert is bevittek nemrég koronavírussal.

Majka már menne haza YouTube

Amikor bejött a vírzs, sokszor fertőtlenített, nagyon komolyan vette a járványt, mondta vasárnapi bejelentkezése során. „Hordani kell a maszkot. Hogy a rendeleteknek legyen hatásuk, kell két-három hét átfutási idő. Egy héten belül be kell, hogy érjenek" – magyarázta. Van követője, aki attól tart, hogy tüdőbeteg lesz a maszk viselése miatt, neki elmagyarázta, hogy orvosok napi 12 órában használják a maszkot, és nem lesz tőle bajuk, sőt, védi őket, senki nem lesz tüdőbeteg a maszktól.

Sokat evett, bűntudata volt

„Ha pozitív vagyok, akkor is mindegy, mit viszek haza, mindenki átment rajta" – mondta Majka, és valóban, a gyerekei és élettársa is koronás volt, csak nem szenvedtek annyit. Az étvágya nagyon jó, ma olyan sokat evett, hogy szégyellte magát. Amikor már tele volt, akkor jött egy ápolónő, egy tálca krémessel, amit valaki küldött - végül két barátja falta fel a krémeseket. „Zabálok, mint az állat" – közölte.

Nagyon reméli, hogy a vakcina hatásos lesz, és aki kéri, megkapja az oltást. Nem érti, hogy lehet olyan, aki nem akarja beadatni magának a vakcinát. Nagyon bízik benne, hogy beindul az élet, lesznek nyáron fesztiválok, lehet megint zenélni.

Egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy a hetedik napon volt a legrosszabb az állapota, 38,4 volt a láza, kiszáradt. „Nagyon durva volt, azt hittem, nem élem túl" – mondta vasárnap esti bejelentkezése során. Akkor csak feküdt, mozdulni nem bírt – ahhoz képest már sokkal jobban van.