Kiderült, hogy 15 éve miért hagyta ott Hollywoodot a színész

Ted Baker Los Angeles Store Opening 53087820
LOS ANGELES - JUNE 16: Actress Tori Spelling and actor Randy Spelling arrive at the Ted Baker Los Angeles store opening on June 16, 2005 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Buckner/Getty Images) *** Local Caption *** Tori Spelling
Vágólapra másolva!
Randy Spelling arról beszélt, hogy 2006-ban miért fordított hátat Hollywoodnak.
Vágólapra másolva!

Tori Spelling mellett az öccsét, Randyt is láthattuk apjuk, Aaron Spelling sorozatában, a Beverly Hills 90210-ben, előtte pedig a Malibui szívtiprók-ból vagy a Sunset Beach-ből emlékezhetünk a korábbi színészre – aki azonban 2006 után már csak alkalmi szerepeket vállalt.

Spelling abban az évben a függősége miatt bevonult a rehabra, majd úgy érezte, kapott egy második lehetőséget, és átgondolta, hogy mit is akar igazán kezdeni az életével. Végül otthagyta Hollywoodot: Oregonba költözött, és életvezetési tanácsadó lett.

Tori és Randy Spelling 2005-ben Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Michael Buckner

A most 42 éves Spelling a Page Sixnek mesélt arról, hogy annak idején nagyon nagy volt rajta a nyomás, hisz az apja olyan sorozatokat készített a Beverly Hills 90210 mellett, mint a Dinasztia vagy a Charlie angyalai – így tőle is azt várta mindenki, hogy valami nagyot dobjon. "Aztán rájöttem, hogy meg kell találnom a saját utamat, mert ha nem, Hollywood meg fog ölni" – mondta.