A 10 éves Kardashian lány az ágy alatt bujkált, míg az anyja felette szexelt

E! People's Choice Awards - Arrivals Horizontal
(L-R) Business women/media personality Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian and Kim Kardashian arrive for the 45th annual E! People's Choice Awards at Barker Hangar in Santa Monica, California, on November 10, 2019. (Photo by Jean-Baptiste Lacroix / AFP)
Vágólapra másolva!
A Kardashian és Jenner lányok anyja, Kris Jenner kínos történetet elevenített fel: egyszer úgy szexelt, hogy közben a tízéves lánya az ágy alatt bujkált.
Vágólapra másolva!

Kris Jenner a napokban Ellen DeGeneres show-jában szerepelt, ott mesélte el, hogy milyen kínos kalandban volt része az egyik lányával, Khloé Kardashiannel, amikor az 10 éves volt.

Kris Jenner és a Kardashian lányok Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

A lányok bújócskát játszottak, Khloé pedig egy barátjával az anyja ágya alá bújt, ahol aztán annyira nem kereste senki, hogy elaludt – majd egyszer csak arra ébredt, hogy rázkódik felette az ágy, az anyja szexelni kezdett az akkori férjével, az azóta már Caitlyn Jennerként ismert Bruce Jennerrel.

Khloé annyira zavarba jött, hogy még órákig az ágy alatt maradt, már éjszaka volt, mire megpróbált kiosonni – arra azonban az anyjáék ébredtek fel, akkor derült ki a felnőttek számára is, hogy a kislány mindent hallott az együttlétükből.