Őrjöngő szomszéd miatt költözött szét Agárdi Szilvi és barátja

Agárdi Szilvi
Vágólapra másolva!
Agárdi Szilvi elköltözött szerelmétől, de nincs szó szakításról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Borsnak elmondta, bár az élet most nehézségeket gördített eléjük, Krisztiánnal nagyon szeretik egymást, és azon vannak, hogy idővel ismét együtt éljenek.

Kezdetben azt hittük, hogy a férfi barátságos, de aztán kiderült, hogy komoly pszichés problémái vannak. Éjszakánként ébren volt: zajongott, tört-zúzott, mosott, állandóan zúgott valamilyen gép. Egy idő után már nem tudtunk nyugodtan élni abban a lakásban és eldöntöttük, inkább elköltözünk" - mesélte.

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"Minden olyan gyorsan történt. Először a szomszéd, aztán négy nap alatt teljesen megvakultam, de menet közben kiderült az is, hogy Krisztián életében is nagy változások várhatók. Hamarosan eldőlhet, hogy focistaként melyik csapathoz igazolják le. Nekem most az a feladatom, hogy megtanuljak „vakosan" élni, ezért hazaköltöztem vidékre a szüleimhez. Vakon kényelmetlen lett volna egy újabb környezetváltozás. A párom is visszament Nagykanizsára, de így is sok időt töltünk együtt. Nem csak Krisztián jön el hozzánk, de én is gyakran meglátogatom. A kapcsolatunk különleges és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy mielőtt megvakultam, még hagyta, hogy lássam Krisztiánt" - árulta el.