Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Összeomlott Lippai László élete, 30 év után otthagyta a felesége

Lippai László színész
Vágólapra másolva!
Élete legnehezebb időszakán megy keresztül Lippai László. A színész 30 évig élt együtt a feleségével, Krisztinával, aki egyik napról a másikra elhagyta.
Vágólapra másolva!

"Képtelen vagyok megérteni. Abban sikerült megegyeznünk, hogy a házunkat eladjuk, és az árát elfelezzük. Egy kis ingatlant bérelek, másikat venni ugyanis nem elég a pénz. Iszonyat a pakolás, mert ahogy megfogok egy közös fotót, emléket, felszakadnak a lelki sebeim, amelyek be sem gyógyultak még" - mondta a színész a Blikknek.

MTI

"178 napja küzdök a magánnyal. Két pszichológus is foglalkozott velem, de ez sem segített. Alkalmatlan vagyok az egyedüllétre, és bár lennének jelentkező hölgyek, de mással sem tudok lenni még" - tette hozzá.

Mindketten hibázhattunk, hiszen én észre sem vettem, hogy boldogtalan lenne – ismerte be Lippai, aki másfél hónapig enni sem tudott bánatában, tíz kilót fogyott ez idő alatt. "Csak három liter vizet ittam és pár falatot erőltettem magamba, a magányos éjszakákat képtelen voltam elviselni – árulta el a színész, aki egy este a kutyáját vitte sétálni és az utcán összeesett.

"A házunk környéke be van kamerázva, és a portás észrevette, hogy a földön fekszem. Mentőt hívtak. Infúzióhegyekkel helyrehoztak" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről