Új heti sorozatot készít a TV2

El Chiringuito de Pepe
Vágólapra másolva!
Egy spanyol széria magyar adaptációja lesz a TV2 Csoport következő saját gyártású sorozata.
Vágólapra másolva!

Az El Chiringuito de Pepe magyarításán már legalább fél-egy éve dolgozik a TV2. A heti sorozat Spanyolországban 2014-2016 között futott, és két évad készült belőle.

A történet szerint Pepe Leal egy gyengén futó tengerparti étterem tulajdonosa. Sergi Roca egy 12 Michelin-csillaggal kitüntetett világhírű séf. Amikor Sergi rájön, hogy Pepe az apja, akkor megígéri, hogy segít neki a hely felfuttatásában, anélkül, hogy elárulná, hogy ő a fia. Serginek alkalmazkodnia kell a sajátjától teljesen eltérő főzési stílushoz, és foglalkoznia kell új társaival. A testvérével, az unokatestvérével és az asszisztensével.

Forrás: El Chiringuito de Pepe

A hírt a TV2 is megerősítette. "2019 év végén figyeltünk fel a Pepe's Bar című sorozatra, és a 2020-as Miami Natpe vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattunk. Az elmúlt másfél évben a magyar adaptáció megvalósítása zajlott, és annyit még elmondhatunk, hogy a TV2 fikciós sorozatgyártásának fontos mérföldköve lesz" - válaszolta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek.