Magyar sztárok, akiket váratlanul, az esküvő előtt hagytak el

Nagy Katalin (Jóban Rosszban)
Hódi Pamela
Kárpáti Rebeka
Király Linda
Vágólapra másolva!
Sokakat meglepett tavaly év elején, mikor kiderült, hogy Hódi Pameláék felbontották eljegyzésüket, és elmarad a régóta tervezett esküvőjük. Azóta nagy fordulatot vett a történet, ugyanis váratlanul bejelentették, hogy kibékültek, titokban kimondták az igent, és már első babájuk is úton van. Többen vannak a magyar sztárvilágban, akik szintén az esküvő előtt maradtak magukra, de ők nem voltak ilyen szerencsések: a házasság helyett újra szinglik lettek. Király Lindát 2002-ben jegyezték el, de végül nem lett feleség, Köböl Anita, Lola, és Kárpáti Rebeka is fújt már le lakodalmat, Dér Heni ujjára pedig kétszer is felkerült a jegygyűrű ugyanattól a férfitól.
Vágólapra másolva!

Nagy Kata

Néhány hete még arról írtunk, hogy Nagy Kata 2021-ben mondja ki az igent, és már nagyon készül az esküvőre. Mint a Jóban Rosszban színésznője napokban elárulta, hét év után szakítottak a vőlegényével, így idén valószínűleg mégsem fog férjhez menni.

Forrás: Nagy Katalin

"Az utolsó pillanatban döntöttem a helyszín megváltoztatása mellett. A párommal fél éve kitűztük az esküvő dátumát, a választásunk pedig a június 19-i időpontra esett. Azon kaptam magamat, hogy egyszer csak beleszerettem egy másik, elegánsabb helyszínbe. Szinte lemondóan kérdeztem rá, hogy szabad-e még 2021-ben, a hőn áhított időpontom" - részletezte Nagy Kata, aki elárulta, szinte biztos volt benne, hogy már foglalt a dátum. "Nem hittem a fülemnek, amikor megtudtam. Szinte az egyetlen szabad időpontként, a mi dátumunk maradt meg" - árulta el korábban, mikor a terveiről mesélt.

Egyelőre nem tudni, mi volt a szétválás oka, de azt ígérte, hogy később elárulja.

Nacsa Olivér és Pataki Szilvi

Nacsa Olivér is az esküvője előtt szakított még 2017-ben.

Az esküvő az tulajdonképpen napirenden van a mi életünkben. Én azt mondom, hogy egy életre tervezek Szilvivel.

Nagyon megtaláltuk egymást, és nagyon szépen sikerült egymáshoz csiszolódnunk" - mondta egy interjúban, majd váratlanul, egy özleményben tudatta, hogy Pataki Szilvivel külön váltak útjaik.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én három és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt" - írták akkor.

Király Linda

Az énekesnőt a bartája még 2012-ben jegyezte el, nagyon sokáig voltak jegyesek, mielőtt a szakítás mellett döntöttek.

Forrás: Király Linda / Instagram

"Nagyon nehéz döntés volt, de el kellett engednünk egymást. Bevallom, képes lettem volna leélni Zsombi mellett az életemet, hiszen kedves, vicces, és tényleg nagyon szeretem, de úgy éreztem, az élet túl rövid, mi pedig túl fiatalok vagyunk, mindketten megérdemeljük egy új kezdet lehetőségét" - árulta el a szakítás után.

Dér Heni

Az énekesnő most kisbabát vár és nagyon boldog vőlegénye mellett, de korábban ő is járt már úgy, hogy a tervezett esküvője meghiúsult.

Forrás: Dér Heni / Instagram

Dér Heni jegyben járt Vincze Gáborral, de az esküvőjük előtt, 2015-ben szakítottak, majd 2017-ben újra összejöttek, de a második próbálkozás sem bizonyult tartósnak - pedig még a jegygyűrűket is visszahúzták.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!