11 évvel fiatalabb modellt akar megszerezni a színész

Viacom Winter TCA Panels and Party GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
PASADENA, CA - JANUARY 13: Jason Sudeikis attends the Viacom Winter TCA Panels and Party on January 13, 2017 in Pasadena, California. Joshua Blanchard/Getty Images for Viacom/AFP
Vágólapra másolva!
Jason Sudeikis állítólag Keeley Hazell modellhez közeledik, miután a menyasszonya és gyerekei anyja, Olivia Wilde otthagyta Harry Styles miatt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, hét év jegyesség és két gyerek után szakított Olivia Wilde és Jason Sudeikis, azóta pedig előbbi már el is költözött tíz évvel fiatalabb szerelméhez, Harry Styleshoz.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis, még együtt Forrás: AFP/Justin Tallis

Közben Sudeikis is hasonló irányba mozdult, a nála tizenegy évvel fiatalabb modellnek, Keeley Hazellnek csapja a szelet – legalábbis egy ismerőse szerint, aki a The Sun magazinnak nyilatkozott.

A lap szerint Sudeikis és Hazell között régóta plátói kapcsolat van, a szakítás óta azonban a modell igen támogatónak bizonyult a színész irányában, vacsoráztak is együtt Los Angelesben.

Keeley Hazell Forrás: Instagram/Keeley Hazell

Sudeikis állítólag jelenlegi vígjátéksorozata, a Ted Lasso Keeley nevű karakterét is a modellről nevezte el, de őt még Juno Temple játszotta – azóta viszont egy másik szerepben maga Hazell is megjelent a szériában.