Palik László szavai után megfagyott a levegő, egy versenyzőt azonnal hazaküldött

Suti András, Exatlon
Vágólapra másolva!
Suti Andrást a TV2 nézői a Dancing With The Starsból ismerhetik főképp, de pár napja az Exatlonban is versenyez. Sajnos meg is sérült, kétszer vitték be kórházba egy nap alatt, a szerdai adásból pedig kiderült, hogy komoly veseprobléma miatt fel kell adnia.
Vágólapra másolva!

Senki nem tudta, milyen baja van az Exatlonba csak két hete érkezett Suti Andrásnak: volt, hogy nem érezte a lábait, elgyengült, pár kilót is fogyott. A műsorvezető Palik László a szerdai futamok előtt közölte vele a szomorú hírt: „Hasi fájdalmakra panaszkodtál... komolyabb veseproblémákkal nézel szemben, az orvosok úgy döntöttek, hogy semmi esetre sem folytathatod az Exatlont. Nem terhelhető a szervezeted." Palik szerint a rosszban a jó, hogy az Exatlon előhozott egy lappangó problémát.

Suti András TV2

A versenyzőnek hosszú kivizsgálásra, orvosi kezelésre van szüksége. Suti elmondta, hogy nem tudott arról, hogy baj van a veséjével. „Soha nem éreztem ilyen problémát, hogy elmenne az erőm. Ez egy új dolog, remélem, nem lesz komoly. Szerettem volna végigvinni, de az egészség a legfontosabb... otthon is vannak céljaim, hallgatok az orvosok szavaira. Kavarognak bennem az érzelmek... szomorú vagyok, nem így terveztem" – jegyezte meg a versenyző, aki sírva búcsúzott. Az előzményekről itt olvashat.

Videón a búcsú:

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?