A Dal 2021 győztesei lesznek a SzerencseSzombat fellépői

A Dal 2021
Vágólapra másolva!
Április 17-én a SzerencseSzombat nézőit A Dal 2021 győztes produkciójának előadója, a Kaukázus szórakoztatja 18.45-től. 
Vágólapra másolva!

A zenés, szórakoztató show-műsorban az Ötöslottó, a Joker, valamint a Luxor játékok sorsolása mellett a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakjai tűnnek fel. A szombati adásra a közmédia dalversenyének fődíjasa, a Kaukázus több dallal készül, köztük egy igazán különlegessel is. Orsovai Renátával, A Dal 2020 nyertesével, az idei évad háziasszonyával közösen adják elő az AWS Viszlát nyár című dalának feldolgozását. A Dal 2018 győztes AWS frontemberének, Siklósi Örsnek az emlékére készült produkció a műsorban lesz először hallható. Elhangzik az év magyar slágere is, az Egyetlen szó, amellyel az együttes megütötte a főnyereményt.

Forrás: A Dal/Instagram

A SzerencseSzombat kapcsán a tagok elárulták közös nyerőszámaikat: 1, 8, 13, 17, 63. Az 1-es szám az Egyetlen szó, míg a 63, az együttes 6-3 című dalának szimbólumaként került a sorba. Kardos-Horváth János, az énekes-frontember azt is elmondta, hogy rendszeresen lottózik. „Sőt, meg is nyertem az ötös lottót, abból élek, a zenekar pedig a hobbim" – tette hozzá nevetve a zenei stílusokat mesterien ötvöző Kaukázus alapítója.

A négytagú együttes a figyelemfelhívó, gondolatébresztő dalaival képes a generációkon átívelő kapcsolatteremtésre. A filozófiájának, a szövegvilágának, a fülbemászó dallamoknak köszönhetően szép számú rajongótáborra tett szert. Népszerűségét bizonyítja, hogy a közönségszavazatokkal az Egyetlen szó című szerzemény lett A Dal 2021 győztes produkciója, így elnyerte a Petőfi Zenei Díj „Év Dala" elismerést. Emellett Kardos-Horváth Jánosnak meghozta A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója, egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója" címeket is.