Teljesen összetörtek Curtisék, mióta kilenc nappal ezelőtt a zenész testvérét kommandósok fogták el egy gyilkossági ügy miatt. A rapper bátyját azzal vádolják, hogy köze van a 12 éve eltűnt Katzenbach Imre megöléséhez. A Blikk úgy tudja, Curtis és rokonai rémálomként élték meg az elmúlt napokat, a zenészt sokkolták a történtek.

A Blikk azt írja, hogy események legjobban az édesanyát viselték meg. 

„Amikor nem Jutka mamát viszik az unokáihoz, akkor a család valamelyik tagja látogatja meg, hogy ne legyen egyedül. Nagyon odafigyelnek Székiék a mamára, akit annyira megviselnek a történtek, hogy szinte napestig csak sírni tudna, de az unokái közelsége mindig jókedvre deríti őt. Igazi nagymama, aki a fájdalom jelét sem mutatja, ha az unokái közelében van. Este, hazaérve azonban gyakran sír, amitől a gyermekei szíve is megszakad. Nagyon aggódnak érte" – mondta a lapnak egy családi barát.

Curtisen mély nyomot hagytak az elmúlt napok: lefogyott, sápadt és sosem mosolyog.Fotó / Mediaworks

Curtis is nehezen viseli a bátyjával történt eseményeket, a barát szerint folyamatosan lehangolt, csak párja, a válogatott kosárlabdázó, Judit és kisfia, Doncsika tudja felvidítani - írja a Blikk.

Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan. Ha lennének fellépései, talán még össze tudná valahogy szedni magát, mert a közönség ereje mindig rengeteg pozitív energiával látta el. Viszont koncertek híján még ebből sem tud erőt meríteni" – meséli a család barátja a lapnak. A Blikk szerint Curtis az utóbbi időben lefogyott, sápadt és sosem mosolyog.

Mivel a nyomozási bíró elrendelte Curtis testvérének és két társának letartóztatását, a három férfi 30 napra biztos, hogy börtönbe került. 

„Ezen az is sokat segített, hogy tudott beszélni a családjával. Nagyon megnyugtatta, hogy teljes mellszélességgel mellette állnak, hisznek az ártatlanságában. A többi gyanúsított más börtönbe került, hogy semmiképpen se tudjanak összebeszélni" – árulta el a Blikknak a családi barát, hogyan viseli a zenész testvére a letartóztatást.