Metzker Viki túlhajtotta magát, segítségre van szüksége

Metzker Viki
Vágólapra másolva!
A DJ nagyon számít a rajongók megértésére, egy őszinte posztban mesélt.
Vágólapra másolva!

"Vannak helyzetek, amikor az ember túlhajtja magát, mert úgy érzi, mindenre képes. Én egy olyan típus vagyok, aki nem érzi, hogy határai vannak, egy hónapja a rengeteg fellépés, táncpróbák, forgatások veszik el az összes energiám...

Most a ti segítségeteket, megértéseteket kérem ahhoz, hogy le tudjam hozni a héten ezt a pár bulit "takaréklángon"... Tudom, a legjobb lenne lemondani mindent! Őszinte leszek, próbáltam, de ennek sehol nem örültek annyira a szervezők (hiszen szerződések vannak), és nem igazán találtunk megoldást sem rá..." - kedzte a bejegszést.

"Csak ezt, hogy egész nap fekszem, vitamininfúzió, regenerálódom, és majd megpróbáljuk így az estéket lehozni. Kérlek, ha a héten enerváltabbnak tűnök valamelyik buliban, vagy kedvetlennek, faradtnak, tudjátok, hogy egy csúnya megfázás, kimerültséggel párosulva áll most a háttérben! Igyekszem gyorsan túljutni ezen a pár napon, és újra maxilángon égni, de szerettem volna, ha tudjátok, hogy ez a szitu. Tudom, sokan azt hiszik, de a mi életünk nem csak bulizásból és szórakozásból áll... Ez egy kőkemény meló azért, hogy a közönség jól érezze magát! Pedig eljön az a pont, amikor te úgy érzed belül, hogy az energiád elvész, beteg vagy, és a tested összerogy, mert odaadtál magadból mindent. Legyetek kérlek mellettem ebben a szituban is" - írta.