Nem kímélte a Sztárban sztár leszek! zsűrije az ismert zenész fiát

Majka
Vágólapra másolva!
A mulatós-lakodalmas zene egyik hazai sztárja Jolly, az ő fia lépett fel a TV2 show-jában, de a cipője orrát nézte végig, introvertáltan tipegett ide-oda a színpadon.
Vágólapra másolva!

Jolly fia volt az egyik próbálkozó a show-ban, röviden utalt arra, hogy tart Majkától, mert volt egy konfliktus apja és közte. De mi is történt valójában? Sokan elfelejtették, hogy Tarcsi Zoltán, azaz Jolly egy nevetős szmájlival reagált Majka, Curtis és Pápai Joci dalára, a VOLT fesztivál himnuszára, amit a két rapper sértésnek vett. Először Curtis szólt be a mulatós zenésznek, majd Majka is kifakadt: "Jolly egész élete, munkássága, megnyilvánulásai és zenének nevezett förmedvényei vagy az elképesztően önszopó tizenkilenc forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és gagyik" - írta Facebook-posztjában.

Majka TV2

Jolly erre ideges lett: "Majka addig csinálja ezt, amíg valaki jól pofon nem vágja. Nem szabadna ilyen alpári stílusban megnyilvánulnia.

Most ujjat húzott velem, de annyira primitív, naiv, és annyira el van szállva magától, hogy észre sem veszi, hogy hülyeséget csinál" - mondta. "Hogy Majka szavajárásával éljek, ő gagyibb, mint én, és zeneileg sincs egy szinten velem, én tanult zenész vagyok. Az biztos, hogy beszélek az ügyvédemmel, és ha ő is jónak látja, megtesszük a megfelelő jogi lépéseket, feljelentjük" - fenyegetőzött.

Ez 2018 nyarán volt, gyaníthatóan azóta sem barátkozik Jolly és Majka, de előbbi fia legalább el mert menni a tehetségkutató show-ba. Itt megnézheti a fellépést, alatta pedig a zsűri véleményét.