Három tökéletes tánc, sok könny és egy újabb kieső, ez volt a Dancing with the Stars elődöntője

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Véget ért a Dancing with the Stars – Mindenki táncol legújabb adása, vagyis az idei elődöntő, amelyből a zsűri és a nézők döntése alapján Nagy Réka és partnere, Hegyes Bertalan esett ki. Jövő héten már a finálé jön, november 20-án kiderül, hogy melyik páros nyeri a jelenlegi, második évadot a TV2 táncos vetélkedőjéből.
Vágólapra másolva!

Elődöntőjéhez érkezett a Dancing with the Stars, a nyolcadik adás már csak öt párossal indult. Az est témája "A legnagyobb ikonok" volt, így a táncosok legendás pop- és rocksztárok dalaira adták elő a koreográfiákat.

Az állandó zsűrihez – Ördög Nórához, Molnár Andreához, Bereczki Zoltánhoz és Kováts Gergely Csanádhoz – ezúttal Gabriela Spanic is csatlakozott, így a maximális pontszám most 50 volt a megszokott 40 helyett. Pontosabban egy körben adhatott ennyi pontot a zsűri, de mivel a versenyzőknek már két produkcióval kellett fellépniük, a végén már 100 pont volt a maximum.

A Gabriela Spanickal kiegészült zsűri Forrás: TV2/Facebook/Dancing with the Stars

A párok az első körben az alábbi táncokat adták elő, és az alábbi pontszámokat kapták:

  • Nagy Réka és Hegyes Bertalan: salsa, 43 pont
  • Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna: foxtrott, 48 pont
  • Kamarás Iván és Mikes Anna: jive, 47 pont
  • Árpa Attila és Stana Alexandra: rumba, 48 pont
  • Tóth Andi és Andrei Mangra: quickstep, 46 pont

Az első fordulóban tehát holtverseny alakult ki az élen: Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, illetve Árpa Attila és Stana Alexandra teljesítettek a legjobban, Nagy Réka és Hegyes Bertalan pedig a legrosszabbul – legalábbis a zsűri szerint.

Lapozzon a további eredményekért, nézze meg a második kör versenyprodukcióit is!