Felesége betegsége miatt költözik el Kasza Tibi

Kasza Tibi
Vágólapra másolva!
Darai Andrea egy Instagram élő bejelentkezésben beszélt terveikről, hogy sosem titkolták, egyszer majd kétlaki életet fognak élni. Most azonban felgyorsítja a folyamatokat a gyerekkora óta tartó krónikus fejfájása.
Vágólapra másolva!

Tapasztalataik alapján, Andrea más éghajlati körülmények között kevésbé szenved a súlyos migréntől, mint Magyarországon. Mostanában heti hét napból szinte hatot kínozza a fejfájása, amire várandósan a megszokott gyógyszereit sem veheti be.

Sok lehetősége épp a babavárás miatt nem igazán maradt, csak a környezetváltozás, ami hosszú távon is segíthet, hogy teljes erőbedobással tudjon koncentrálni a gyereknevelésre. Andrea nem szeretné, ha a gyerekek folyton azt látnák, hogy édesanyjuk sokszor rosszul érzi magát. Elsődleges szempont számukra az új otthon keresésében, hogy milyen az oktatás és az óvoda, hogy a későbbiekben ez ne jelentsen problémát a gyerekek jövőjét illetően.

Az üzletasszony mindenkit megnyugtat, a költözés nem azt jelenti, hogy soha többé nem jönnek haza, hiszen Tibit is ide köti a munkája, így marad az ingázás - írja a Life.hu.