A Berki Krisztiánt gyászoló Hódi Pamela feltűnik a TV2-n

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Márciusban még nem sejthette Hódi Pamela, hogy hamarosan mekkora tragédiával kell szembe néznie. Akkor még boldogan osztotta meg követőivel a nagy hírt, hogy férjével, Tóth Bencével ők is megmérettetik magukat – a TV2 megújult vetélkedőjében – a Drágám, add az életed! legújabb évadában. Pamela számára már ismerős terep volt a stúdió, hiszen – az egy hete tragikus hirtelenséggel életét vesztő – Berki Krisztiánnal is szerepeltek már egy korábbi évadban.
Vágólapra másolva!

Eddig sikeresen óvtátok a magánéleteteket a pároddal. Amikor megkerestek titeket a lehetőséggel, mindketten egyetértettetek abban, hogy vállaljátok?

Persze, nem kellett egyikünket sem győzködni. Ideje volt kicsit kizökkennünk, én a házimunkából, anyaságból, Bence pedig a munkából. Kellenek az új impulzusok, ha csak pár napra is, de nagyon jó volt mással foglalkozni. Nekünk Bencével annyira azonos a gondolkodásunk és annyira tudjuk egymás agymenetét, hogy szinte belelátunk a másik gondolataiba. Ezért tudjuk jól, hogy mi az a határ, amit nem szeretnénk átlépni és mi az, amire válaszolunk és mi az, amire inkább nem. Úgyhogy akármilyen műsor lehet, ha én nem mondom ki, amit nem akarok, azt senki nem tudja meg, szóval ezt teljesen mi irányítjuk, én úgy gondolom.

Az utóbbi időben kicsit visszavonultál a szerepléstől, most mi motivált arra, hogy visszatérj?

Igazából kimaradt két év, nyilván az indokolt volt, amiért én nem akartam képernyőre kerülni. Ott volt a várandósságom, majd a szülés és az azt követő családi állapotunk és én ezt mind meg akartam magamnak tartani. Abszolút azt érzem, hogy saját magamban a lelki és magánéleti dolgokat rendbe kellett tenni, ezért teljesen máshol volt a fókusz. Ezek mindig aktuális állapotok és most úgy éreztük, hogy igen, most már lassan egy éves a kicsi és belefér az életünkbe az, hogy bevállaljuk a forgatást, kicsit képernyőn legyünk és történt velünk annyi minden, hogy ha úgy alakul szívesen beszélünk róla. Úgyhogy én ezért döntöttem így korábban, hogy a családnak szenteljem az időm.

Tehát ha jól vagytok, akkor beleférhet egy ilyen szereplés, de egyébként mások a prioritások.

Akkor sem biztos, hogy ha jól vagyunk, de akkor sem ha nem vagyunk, ezt nem gondolom, hogy a hangulatomtól függene. Inkább az érzéseimtől, hogy belülről mit érzünk, mi az amit szeretnénk, mi inkább ehhez kötjük ezt.

Hódi Pamela és Berki Krisztián a Drágám, add az életed! korábbi évadában. Forrás: TV2

A cikk folytatásáért lapozzon!